Werkkleding

Bedrijfskleding | Representatief | Sterk | Veilig
Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment bedrijfskleding, voor diverse branches: bouw, industrie, transport, onderwijs, zorg & welzijn, horeca, etc. Doordat wij werken met betrouwbare merken bent u verzekerd van veilige, beschermende, sterke en representatieve werkkleding voor uw personeel. En door persoonlijke aandacht en zo nodig maatwerk, voorzien wij u van de juiste bedrijfskleding.

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op over de vele mogelijkheden of vraag de catalogus op!

Wie gingen u onder andere voor

Olaf Nijenkamp

Wij zijn een groothandel in tuinplanten. Dat betekent dat onze medewerkers veel buiten werken. Zij verzamelen, verdelen en laden tuinplanten. Dat doen ze onder alle weersomstandigheden. De kleding waarin ze werken moet daarom sterk en slijtvast zijn, maar ook prettig zijn om in te bewegen. ProWork Salland verdiept zich in de werkomstandigheden en de eisen die onze medewerkers stellen aan de kleding. Het advies dat we krijgen is serieus en daar kunnen we op vertrouwen met sterke merken die ook representatief zijn.

Installatie Techniek Raalte BV

Wij, als Installatie Techniek Raalte, zijn met ProWork Salland gaan werken in februari 2014. In eerste instantie alleen voor levering van de werkschoenen. ProWork Salland heeft inmiddels, voor ons bewezen, een zeer fijne betrouwbare partner te zijn, voor de levering van meer dan alleen de schoenen. Vanaf november 2015 gaan we de bestellingen dan ook verder uitbreiden!

The Powershop

De jarenlange ervaring van Tino Nijland binnen de bedrijfskledingbranche spiegelt zich af in: Klantvriendelijkheid, snelheid van werken en correcte afwikkeling, kortom het ontzorgen in deze, is voor ons ProWork Salland.