Over ons

Wij zijn Prowork Salland !

U hebt gevonden wat u zocht!

Dé totaalleverancier voor uw bedrijfskleding, promotionele textiel en relatiegeschenken.

Wij gaan het hele proces van eerste (oriënterende) afspraak , offerte, passessie…. tot levering en daadwerkelijke tevredenheid van u en uw medewerkers, met u mee. Zo nemen wij u veel werk uit handen, zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent.

Uw uitstraling versterken met een logo, afbeelding of tekst. Wij zorgen voor de juiste attentiewaarde op uw kleding en/of relatiegeschenk.

Wij kunnen u een eigen webshop aanbieden waarin alleen de artikelen zichtbaar zijn die voor u geselecteerd zijn. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stoere, sterke en functionele bedrijfskleding voor vele sectoren, opvallende relatiegeschenken en leuke give-aways? Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Over ons
ProWork Salland is gestart op 1 januari 2014 door Tino Nijland. Hij is ruim 20 jaar in loondienst geweest in deze branche en heeft hierin altijd met veel plezier en voldoening gewerkt. Inmiddels is hij nu 2 jaar succesvol bezig met zijn uitdaging, ProWork Salland!

Wij willen
Met ProWork Salland de no-nonsense leverancier zijn. “ Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.”

Mede door dealerschap van diverse vooraanstaande merken zijn wij in staat het juiste aan te bieden, toegesneden op uw wensen en huisstijl. Wij bieden geen algemene webshop, aangezien niet alle producten zich hiervoor lenen en ons aanbod erg groot is. Ook kunnen wij ons voorstellen dat persoonlijk contact uw voorkeur geniet.
Wij gaan graag met u in gesprek voor maatwerk. Wij adviseren u professioneel met een persoonlijke aanpak! Kundig, betrouwbaar en resultaatgericht, zo zetten wij ProWork Salland in de markt. Wij leveren scherp geprijsd, maar met de service die u verwachten mag.

ProWork Salland levert uitsluitend business to business voor diverse doelgroepen:

Bouw
Industrie
Transport
Zorg en Welzijn
Automotive
Onderwijsinstellingen
Horeca
……

U bent van harte welkom aan de Tjalkstraat 9 te Raalte. Onze showroom is op afspraak geopend. Of wij maken geheel vrijblijvend een afspraak bij u! Belt u met 085 – 73 25 878 of mail info@proworksalland.nl